Biography

Zet je meteen in vijfde vitesse want Johnny Jailbait en Pete da Bomber grijpen je bij de kraag om het record op de 500 meter moshen, brullen en hell-raisen scherp te stellen met een molotov cocktail van brutale riffs en dubbele basdrums. Goe Vur In Den Otto is Vlaams voor ‘de perfecte tunes om je wagen in de prak te rijden’ en dat is exact waar Johnny Jailbait en Pete da Bomber - chauffeurs van dienst - op uit zijn.

Op minder dan twee jaar tijd is Goe Vur In Den Otto uitgegroeid tot een begrip onder iedereen die zijn gitaren graag smerig, zijn drums graag luid en zijn vocals graag episch heeft. Hun radioshow op Studio Brussel werd al heel snel berucht dankzij de soms wat aangebrande intermezzo’s van hard-rock-street smarts die de twee presentatoren om je oren draaien terwijl het programma terzelfder tijd geroemd wordt om zijn variëteit en uitstekende smaak in al wat metal, hard rock en punk is.

Niettemin zijn het toch hun live DJ-sets waar DJ Johnny Jailbait en MC Pete da Bomber het best gekend zijn. Als een pletwals stormden ze al over festivals als Graspop, Lokerse Feesten, Zwarte Cross en zelfs techno festival Laundry Day. Deze twee snelheidsduivels zijn maar uit op één ding: to steal your soul with some powerful rock’n’roll.

You wanted the best, en Goe Vur In Den Otto heeft ze allemaal in hun platenbak zitten!

Picture © Christophe Brysse

Listen

Goe Vur In Den Otto on Facebook

Video