Biography

THE FIRST REBIRTH van JONES & STEPHENSON – het project van FRANKY JONES, wie kent het niet? De afgelopen 25 jaar heeft werkelijk iedereen erop gedanst, een hele generatie is ermee opgegroeid. 1 van DE tracks die het legendarische BONZAI label op de internationale kaart hebben gezet. Nog steeds de knaller op elk feest, festival en club in elke uithoek van de planeet. Deze track heeft dan ook de status van beste RAVE CLASSIC ever.

De afgelopen 25 jaar heeft FRANKY JONES (die trouwens dit jaar zijn 35 jaar als DJ viert) met zijn JONES & STEPHENSON project op de grootste Raves, Festivals en de meest legendarische Clubs gestaan. Mayday, Mysteryland, The Love Parade, Rave City, Ground Zero, Cherrymoon, Bonzai Raves, Ghosttown, Techno 94, Montini, Street Parade, Tresor, E-Werk, HouseQlassics, Age Of Love, Zillion Rave, Sportpaleis, Multigroove, Fuse, Vooruit, Charlatan, Raving Nightmare, Decibel Outdoor etc etc etc …

In 2012 werd THE FIRST REBIRTH gebruikt in de nu al historische documentaire THE SOUND OF BELGIUM, die de geschiedenis van de Belgische dance scene belichtte en de shock die deze veroorzaakt heeft in zowel binnen- als buitenland.

In 2015 was het nummer DE HOOFDTRACK van de Belgische Topfilm D’ARDENNEN waarmee producer ROBIN PRONT een hele rits prijzen in de wacht sleepte.

In 2016 werd THE FIRST REBIRTH door de luisteraars van STUDIO BRUSSEL verkozen tot de #6 beste dance track allertijden in de jaarlijkse THE GREATEST SWITCH.

The rave is now!! JONES & STEPHENSON heeft zo hard z'n stempel op de geschiedenis van de dance gedrukt, dat het project nog steeds brandend actueel is.

Video