Biography

Sinds 2003 één van de drijvende krachten achter de muziekredactie van Studio Brussel. Koos als samensteller de muziek voor programma's als De Maxx en Sound of Sam, en werkte mee aan Mish Mash. Verantwoordelijk voor De Maxx Long Player en het lanceren van een lange reeks dance hits.

Sinds 2012 als A&R manager bij de Gentse platenfirma N.E.W.S. Records dagelijks op zoek naar de allerbeste nieuwe dansmuziek. N.E.W.S. huisvest artiesten als Netsky, Aeroplane, Deetron & Dj Fresh, heeft een pak platenlabels (zoals Eskimo en Lektroluv) en brengt compilaties van De Maxx, Switch, The Sound Of Belgium en Serious Beats uit. 

Nadiem draait al jaren solo, en was samen met Gerrit K - de godfather van Mish Mash -  ook aan het werk te horen als Trash Radio, het vroegere Mish Mash Soundsystem. Samen met MC Six hostte hij Jupiler's House of the Bull op Rock Werchter en Les Ardentes en vaak met broer Imran Shah op stap, al dan niet aangevuld met Faisal & Hakim Chatar.

Enkele referenties! Pukkelpop, Rock Werchter, Les Ardentes, Feest in het Park, Pole Pole, Dour, Lokerse Feesten, Marktrock, Woosha, Crammerock, Vijverfestival, Laundry Day, Rock Ternat, Culture Club, Petrol, Charlatan..

www.twitter.com/nadiemshah 
www.facebook.com/djnadiemshah 
www.soundcloud.com/nadiemshah
www.mixcloud.com/nadiemshah 

foto: (c) fotojokko

Listen

Nadiem Shah on Twitter

Nadiem Shah on Facebook

Video