Biography

Als één van de drijvende krachten achter de muziekredactie van Studio Brussel koos Nadiem Shah jarenlang de muziek voor programma's als De Maxx en Sound of Sam, en werkte hij mee aan Mish Mash. Hij was verantwoordelijk voor De Maxx Long Player en het lanceren van een lange reeks dance hits.

Sinds 2012 werkt hij als A&R manager bij de Gentse platenfirma N.E.W.S. Records, dagelijks op zoek naar de allerbeste nieuwe dansmuziek.

N.E.W.S. huisvest artiesten als Netsky, Tamino, Aeroplane, Trixie Whitley, Satin Jackets, Het Zesde Metaal & Dj Fresh, runt platenlabels als Eskimo, Token en Lektroluv en brengt compilaties van (The Greatest) Switch, The Sound Of Belgium en Serious Beats uit. 

Nadiem draait sinds jaar en dag solo, en vormde met Gerrit K en Gunther D ook Trash Radio aka Mish Mash Soundsystem. Met MC Six dan weer de host van Jupiler's House of the Bull op Rock Werchter en Les Ardentes. Regelmatig met broer Imran Shah op stap, al dan niet aangevuld met Faisal & Hakim Chatar.

Enkele referenties! Pukkelpop, Rock Werchter, Les Ardentes, Pole Pole, Dour, Lokerse Feesten, Feest in het Park, Marktrock, Crammerock, Strandfuif, Laundry Day, Playground, Vooruit, Charlatan..

www.facebook.com/djnadiemshah 
www.instagram.com/nadiemshah 
www.twitter.com/nadiemshah 

foto: (c) fotojokko

Video

Nadiem Shah on Facebook