Biography

Niemand mixt en juggelt zijn tunes zo soepel en vliegensvlug als Rakka aka The Energybomb aka Belgium’s Soca Ambassador. Want Rakka is geen gewone plaatjesdraaier of praatjesmaker … maar een entertainer eerste klas!

Rakka is niet alleen een Mash Up entertainer, zijn eigen leven is dat ook. Geboren in Gent, opgegroeid in Spanje, in de familie stroomt nog steeds een ferme scheut Russische vodka door het bloed en daarnaast een gediplomeerde Master in de Filosofie … Met zo’n achtergrond plus zijn ongekende hyperkinetische energie (de naam Energybomb heeft hij wel degelijk niet gestolen) weet hij alle Caraïbische genres, urban, drum&bass, rock, future beats en classics tot één atoombom samen te smelten waar zelfs Noord-Korea jaloers op zou zijn! The Frank Sinatra of the scene – niet onze woorden, wel die van Major Lazer – rijgt het feilloos aan en door elkaar!

Rakka, dé energie bom bij uitstek, speelde op de heetste events over heel Europa en trok onlangs nog naar Trinidad & Tobago om er de roots te onderzoeken van het genre dat hem het nauwst aan het hart ligt: Soca! Love, Energy & Togetherness!

Voor wie nog enkele liters zweet over heeft: het uitgelezen moment om nog een extra kilootje af te vallen! Eééénergy!

 

Video

Rakka on Facebook