Biography

In 2019 was het exact 25 jaar geleden dat Kurt Cobain zichzelf van het leven beroofde. De invloed van Nirvana valt nauwelijks te overzien, net als die van bands als Ramones en Joy Division.

Om de muzikale erfenis van deze grootheden te eren trokken THIBAULT CHRISTIAENSEN (Equal Idiots) en STIJN VAN DE VOORDE (StuBru) naar de plekken waar deze rockgoden leefden. Het resultaat: ROCK 'N' ROLL HIGH SCHOOL, een StuBru-docureeks met het verhaal achter de helden die rock naar een hoger niveau tilden. Het vervolg daarop zal begin 2020 worden uitgezonden. Daarin duiken ze in de jaren '60 en nemen ze fenomenen als Sun Studio in Memphis onder de loep.

In het verlengde van de reeks brengen Stijn en Thibault de beste, meest relevante, dansbare, uptempo (indie)rock naar de dansvloer met een heuse ROCK 'N' ROLL HIGH SCHOOL DJ-SET. The Strokes, Phoenix, The Beatles, Arctic Monkeys, The Hives, Oasis... Verwacht je aan een feestelijke hoogmis ter ere van De Gitaar en diens iconen. 

Tijd om dat versleten bandshirt nog eens aan te trekken en luidkeels mee te zingen: 'I bet you look good on the dance floor!!!!'