Biography

Tweedehands is het prettig gestoorde recyclageproject van Hans & Hans. Afzonderlijk draaien ze al 10 jaar platen als Viktor Bodrovski en Estatik en kon je hen zowel in Vlaanderen (Tomorrowland, Marktrock, Suikerrock, Casablanca Snow, Stubru,..) als het verre buitenland (Kroatië, Griekenland, Spanje, Frankrijk) meermaals aan het werk zien.

Tweedehands, dat zijn sensaties als ‘ah juist die schijf’ tot ‘ooh jezus dat is lang geleden’ en 'lekkeeeeeur!!!!' … De meeste allround DJs draaien bij voorkeur alle nieuwste hits, maar niks van dat alles bij deze kringloopboys. Denk aan oldschool naughty's / nineties, disco & funk, hip hop, electro maar ook het stevigere house werk. Alles kan, maar altijd met een knipoog naar die oude tracks.

Tweedehands: plezier, humor en strakke mixkes, en in hun eigen woorden: “Aan de muziek zal’t niet gelegen hebben”. Bescheiden jongens voor de rest hoor. Aan wat het dan wel gelegen zal hebben? Dat ontdek je best zelf!

Dit recyclageproject van Hans en Hans wordt thuis geleverd aan de hoogste bieder. Stomende DJ-sets in nagenoeg perfecte staat. 

Tweedehands on Facebook

Video